srijeda, 13. srpnja 2011.

Masaža tijela i glave mirisnim čokoladnim uljem

Poslije dijamanata, čokolada je najbolji prijatelj svake žene. Eto jedne dobre vijesti za muški dio populacije koji nije baš u mogućnosti kupiti svojoj voljenoj dijamante. PaziOvo Vam donosi super vijesti, u čokoladi ovoga puta možete uživati bez straha od suvišnih kalorija u Studiju Geranij. Čokolada, zbog svog posebnog sastava, na mozak djeluje gotovo euforično, a na kožu stimulirajuće i obnavljajuće. Iz salona ćete otići sretniji i naravno, opušteniji. Prepustite se rukama vrhunskih stručnjaka i priuštite sebi sat vremena uživanja u čokoladi na potpuno novi način.

Masaže čokoladom jedne su od najugodnijih i najnježnijih. Masaža mirisnim čokoladnim uljem opušta i podiže raspoloženje. Potiče lučenje serotonina-hormona sreće, njeguje i revitalizira kožu. Posebno se preporuča osobama koje su pod stresom i koje se osjećaju izmoreno i iscrpljeno. Mirisi s kojima nas obavije čokolada preplavljuju nas osjećajima neizmjerne sreće i zadovoljstva.

ponedjeljak, 4. srpnja 2011.

4 tretmana ultrazvučne kavitacije i 4 tretmana limfne drenaže

Ponuda uključuje 4 tretmana ultrazvučne kavitacije i 4 tretmana aparaturne limfne drenaže.
Našu internet stranicu možete pogledati na sljedećem linku Salon Skin.
Ultrazvučna kavitacija je tretman mršavljenja poznatiji kao nekirurška liposukcija. Tretmanom se omogućava brzo i učinkovito preoblikovanje tijela u kratkom roku. Precizno se odstranjuju lokalne masne naslage bez dugotrajnog oporavka.

Tretman se izvodi Presso aparatom. Doslovno prevedeno, to je terapija pritiskom. Izvodi je aparat povezan s trakama ili “čizmama” u kojima se mijenja količina i pritisak zraka. Trake ili čizme naizmjence se napuhuju i ispuhuju radeći na taj način pritisak. Na taj se način potiče izlučivanje suvišne tekućine iz tijela.
Nakon tretmana gubi se od 3 do 8 centimetra u obujmu tretiranog dijela.

Prvi rezultati će biti vidljivi već nakon prvog tretmana.
Tretman ultrazvučne kavitacije traje 30 minuta, a zatim slijedi tretman limfne drenaže u trajanju od 45 minuta.
Tretmani nisu bolni, dapače, vrlo su ugodni.
Tretmanima se oblikuju noge, trbuh ili ruke. Korisnici mogu izabrati jedno od navedenih područja koje žele tretirati kako bi postigli najučinkovitije rezultate.

Najučinkovitiji rezultati se postižu ukoliko se tretmani obavljaju jednom tjedno.
Tretmane ne mogu koristiti trudnice i dojilje te osobe koje imaju problema sa jetrom, bubrezima i koje imaju lošu krvnu sliku.

Radno vrijeme salona je od ponedjeljka do petka od 9h do 20h te subotom od 9h do 15h. Ljetno radno vrijeme, koje stupa na snagu od 25.7. do 22.8., biti će ponedjeljkom, srijedom i petkom od 13h do 20h, utorkom i četvrtkom od 9h do 17h te subotom od 9h do 15h.

Potrebno se najaviti 4 dana prije dolaska na brojeve 01 / 6256 – 154, 091 / 7951 – 695.
Potrebno je dan prije otkazati termin, a u slučaju nedolaska, bez prethodnog otkazivanja, usluga se smatra iskorištenom.