petak, 23. rujna 2011.

Pet vakuma lica, vrata, dekoltea i pet tretmana njege lica za 295kn

Poboljšava se hidratacija lica ekstracelularnog matriksa, što dovodi do aktivacije fibroblasta i rasta novih stanica. Popravlja se struktura kolagenih i elastičnih vlakana, a istovremeno se poboljšava i tonus mišića lica. Nakon terapije koža je čvršća, bore su manje primjetne.
Koristimo aparat Ponuda Dana facebook GREEN VAC Facial koda 1800357. Tretmani se preporučuju svima čak i osobama s izraženim kapilarama jer će se tom području prilikom tretmana posvetiti veća pažnja. Dolazak je potrebno najaviti dva tjedna ranije na kontakt brojeve 095 510 90 82 ili 01 2430 371. Naša adresa je Srebrnjak 18. Radno vrijeme salona je od pon do pet od 8:00 do 20:00h, subotom od 8:00 do 14:00h.

Tretmani vakuma lica, vrata, dekoltea i pet tretmana njege lica za 295kn umjesto 1.500kn

Koristimo aparat GREEN VAC Facial koda 1800357.
Tretmani nisu bolni. Cijeli tretman po dolasku traje oko sat vremena. Vakum lica traje 20 minuta, a njega lica oko 30 minuta.
Tretmani se mogu iskoristiti u 5 dolazaka. Pri svakom dolasku se radi jedan tretman vakuma lica i jedna njega lica.
Da imate lošu frizuru, nenalakirane nokte, koji kilogram viška, čak da ste od mame posudili haljinu jer ne stanete niti u jednu drugu, ali taj ogroman prišt na Vašem obrazu ne može proći. Možda ćete čak i propustiti taj planirani izlazak. Vjerojatno je i Vama lice najveći adut koji Vam diže samopouzdanje. Ponuda Dana aktivne ponude donosi Vam tretman vakuma lica.

ponedjeljak, 19. rujna 2011.

Uklonite madež radiofrekvencijskom metodom uz specijalistički pregled dermatoskopom za 195kn umjesto 700kn


PonudaDana facebook Vam nudi mogućnost da posjetite Polikliniku Leptir
koja će Vam riješiti bilo kakvu sumnju, uočiti promjenu madeža te kiruški ukloniti jednu dobroćudnu izraslinu. Većina madeža postoji na tijelu od rođenja te ih uvijek treba imati „na oku“. Učinite nešto dobro za sebe i riješite se madeži  koji Vam je oduvijek smetao.Dodatni popust od 50% se ostvaruje kod skidanja dodatnih izraslina. Bez zapreka se svi vraćaju svojim svakodnevnim obavezama.
Mogu. Jedan dolazak je dovoljan za izvedbu zahvata.
Pregled i zahvat traju cca od 10 do 20 minuta.
Zahvat je primjeren za sve dobne skupine.
Dermatoskopskim pregledom se utvrđuje dubina i raspodjela pigmentacije te se povećanjem pretražuju i manje izrasline. Zbog kliničkog iskustva i slike pod dermatoskopom pregled je u visokom postotku siguran.

četvrtak, 15. rujna 2011.

Intezivni tečaj arapskog ili ruskog jezika uz razne tematske radionice i degustacije za 295kn

Želite li se deset dana osjećati kao dio najveće populacije u PonudaDana aktivne ponude Europi ili se na tren osjećati kao da ste na poluotoku gdje se prije stotinu godina razvijala grana mnogih društvenih i prirodnih znanosti? Vjerojatno ste i Vi jedni od onih kojima je vodka bila najbliža spojnica do zemlje Rusije, a Aladin je bio taj simpatičan lik koji Vas je približio arapskoj kulturi :)
U intenzivni tečaj ruskog uključeno je subotnje druženje i razgledavanje grada Zagreba na arapskom jeziku kako bi se polaznici što bolje mogli snaći u svim situacijama turističkog posjeta na govornom području arapskog jezika. 

srijeda, 7. rujna 2011.

Isprobajte divovsku ljuljačku i ljudski stolni nogomet za 145kn umjesto 300kn u Rizvan City-u

Već neko vrijeme ne znate što bi sa sobom, malo što Vas ispunjava u ove sparne predjesenske dane. Niste više za kupanje niti Vas posebno uzbuđuje pomisao na prženje na plaži ili igranje picigina. E pa, odlično jer Vas ovaj put ni ne vodimo na more, PonudaDana vodi Vas u malo drukčiju avanturu gdje ćete u jednom danu potrošiti sav nakupljeni višak energije.
Ponuda uključuje adrenalinski izlet u pustolovno - izletnički centar Rizvan City koji uključuje aktivnosti: divovsku ljuljačku, šumski adrenalinski park, zip line, penjanje na umjetnu stijenu, streličarstvo i ljudski stolni nogomet.
Nalazimo se u srcu Like, u malom tipično ličkom selu Rizvanuša koje se nalazi u Parku prirode Velebit. Staro obiteljsko seosko gospodarstvo uz puno truda i ljubavi pretvorili smo u pustolovno - izletnički centar gdje svim ljudima željnim adrenalina nudimo pravi mali raj igara i mogućnosti u očaravajućoj prirodi velebitskog raja.

petak, 2. rujna 2011.

Anticelulitni tretman

Jedan tretman traje oko 40 minuta. 
Potrebne su dvije anticelulitni tretman masaže da rezultati budu vidljivi. 
Rezultati su individualni, ali u prosjeku se gubi do 5 cm uz Ponuda Dana facebook
Tretmani se preporučuju svima osim trudnicama i dojiljama.