ponedjeljak, 27. veljače 2012.

Noćenje u srcu parka prirode - uz specijalitete kraja i bogati sadržaj

Ponuda Dana aktivne ponude preporučuje nedaleko od Eko selo Žumberak možete posjetiti: znamenitosti Parka prirode Žumberak kao što su Stari grad Žumberak, keltsko groblje, rimska nekropola, živopisni kanjoni sa slapovima Brisalo i Sopotski slap, te vrh Žumberačke gore Sv. Gera.
udaljenost Zagreb – Eko selo Žumberak: oko 30 minuta.

utorak, 21. veljače 2012.

Izbjeljivanje zubi - prekrasan osmijeh koji traje godinama

Ponuda Dana aktivne ponude uključuje izbjeljivanje zubi Beyond tehnologijom sa dugotrajnim efektom. Beyond sistem je najnapredniji profesionalni način izbjeljivanja zubi. Rezultati su vidljivi za 15-30 minuta. Sistem nije agresivan za caklinu i u potpunosti je bezbolan. Zubi se tretiraju gelom i lampom za izbjeljivanje, a doktorica će Vas prije samog tretmana detaljno informirati o svakom dijelu postupka

srijeda, 15. veljače 2012.

Tečaj razvoja mobilnih aplikacija za Android platformu - uložite u Vašu poslovnu budućnost

Ponuda Dana facebook uključuje: -cijeli proces razvoja Android aplikacija
   -detaljno će se upoznati s razvojnom okolinom i svim potrebnim alatima
   -više o Androidu
   -uz pomoć instruktora i samostalno naučiti izraditi Android aplikaciju
   -testirati i postaviti na svoj Android uređaj
   -pregršt korisnih savjeta i trikova iz dugogodišnje prakse naših instruktora.

Predavanja se održavaju u obliku 2x8 vikendom ili 4x4 tijekom tjedna.

utorak, 14. veljače 2012.

Med - 4 teglice za 98kn umjesto 196kn

Ponuda Dana uključuje možete birati između sljedećih vrsta meda: livadski med, med kesten, med sa smokvama te med sa cimetom. 
Pčelarstvo MEDEL - kvalitetu meda i pčelinjih proizvoda iz vlastitog stacionarnog i mobilnog pčelinjaka potvrđuje višegodišnje iskustvo i tri desetljeća tradicije bavljenja pčelarstvom te mnogobrojne nagrade i priznanja prikupljena na raznim natjecanjima.

ponedjeljak, 13. veljače 2012.

Fizikalne terapije uz stručni nadzor specijalista za rehabilitaciju, terapeutske vježbe, masaže, pilates, aerobik

Ponuda Dana facebook se odnosi na sve usluge fizikalne terapije, pregled fizijatra, masaže, pilates, aerobik, terapeutske vježbe i vježbe za djecu predškolskog uzrasta. Jedna osoba može kupiti više potvrda - poklonite prijatelju. Jedna osoba može iskoristiti jednu potvrdu na svoje ime.

srijeda, 8. veljače 2012.

Tečaj ubrzanog učenja - program koji preporučuju stručnjaci

Ponuda Dana facebook uključuje na kraju treninga polaznici dobijaju osobnu "Speed Learner" potvrdu o sudjelovanju, sa kratkim opisom treninga i popisom tema za svoj životopis. U doba u kojem je brz i efikasan rad s novim informacijama presudna poslovna vještina, sudjelovanje na ovom tečaju svakako pokazuje da je polaznik prepoznao potrebe suvremenog radnog svijeta, te da će biti spreman i sposoban učiti, prilagođavati se i biti vrijedan suradnik. Danas na internetu i u knjigama imate pregršt tehnika i savjeta o tome kako brže učiti i čitati. Mnogi koji dođu na naš tečaj već su bili na tečaju brzog čitanja, pročitali po koju knjigu o „Mind-Mapping-u“ ili trenirali svoje pamćenje. Unatoč toga, velika većina ljudi nakon tih tečajeva još uvijek ne zna što točno treba raditi da bi efikasno pripremili određeni test ili ispit.

utorak, 7. veljače 2012.

Mjesec dana neograničenog feniranja i pranja kose

Ponuda Dana uključuje ukoliko korisnice žele dodatne tretmane u našem salonu, mogu nadoplatiti prema našim redovnim cijenama. Tretman traje otprilike 30 minuta, ovisno o dužini kose. Naše radno vrijeme je: ponedjeljkom, srijedom i petkom od 13h do 20h; utorkom i četvrtkom od 08h do 15h te subotom od 08h do 14h.