ponedjeljak, 31. siječnja 2011.

Jazz dance, plesna rekreacija, pilates i streching, balet za odrasle, ples za mladence ili ples za maturante - samo 99 kn umjesto 200 kn

Ja sam za ples :)

A Vi? Ako mislite da imate dvije lijeve noge i da ples jednostavno nije za Vas onda ste na pravom mjestu, jer Ponuda Dana i Oaza plesa i pokreta Vam nude tečaj plesa - jazz dancea, pilatesa i sterchinga, baleta za odrasle, plesa za mladence ili plesa za maturante. Dođite i otkrijte čaroliju plesa i pokreta za samo 99 kn umjesto 200 kn :) 

Priznajte, žarko želite naučiti plesati jer Vam je dosta da uvijek stojite sa strane i gledate kako se drugi odlično zabavljaju. Poznato je da je ples jedan od najboljih načina zavođenja. Jazz dance je zasigurno onda ples koji će Vas zapaliti svojim dinamičnim okretima i velikim skokovima. Zato iskoristite ovu ponudu kako bi Vaš ples zavođenja bio što bolji. :) Oaza plesa i pokreta osigurati će Vam da zablistate na maturalnom plesu ili zaplešete prvi ples na vjenčanju koji će se dugo pamtiti. :) Mislite da je prekasno da naučite plesati balet ili da je balet jako naporan? Ma zaboravite na sve to, jer uz Ponudu dana i Oazu plesa i pokreta osjećati ćete se kao prava balerina, kao pravi plesač. Pilates je program vježbi koje jačaju i oblikuju tijelo, unapređuju mišićnu kontrolu, fleksibilnost, koordinaciju, snagu i tonus mišića. Vježbajući pilates i streching povećati ćete svoju snagu, osvijestiti i poboljšati disanje, ispraviti držanje, osloboditi se nagomilanog stresa te poboljšati cirkulaciju. Stretching je pasivna aktivnost, a sastoji se od vrlo nježnih i sporih pokreta istezanja koji zbog svog karaktera onemogućavaju povrede i time ga čine jednim od najsigurnijih načina vježbanja. Naučite plesati za samo 99kn i pritom vratite svoje tijelu u formu. Nije li ovo sjajno?

Nema komentara:

Objavi komentar