ponedjeljak, 17. prosinca 2012.

Komplet kuharica: Jela za 30 min + Kruh i kolači za 129kn umjesto 400kn!


Ponuda uključuje:
- komplet knjiga: Jela za 30 minuta i Kruh i kolači u izdanju Mozaika knjiga
- Komplet uključuje 2 knjige s mnoštvom recepata
- Komplet možete osobno preuzeti u Outlet knjižari na adresi Savska 95, Zagreb
- Radno vrijeme za preuzimanje kompleta: pon - pet: 8h - 20h; sub: 8h - 14h
- Mogućnost dostave u sve dijelove Hrvatske - nadoplata 29kn prilikom preuzimanja
- Ponuda dana može se iskoristiti do 15.1.2012.


Ne vjerujete da je moguće pripremiti maštovito i zdravo jelo za manje od 30 minuta? Vrijeme je da Vas razuvjerimo! JELA ZA 30 MINUTA pomoći će Vam da pripremu obroka pretvorite u lak i zabavan posao.
Čime biste danas mogli ugodno iznenaditi obitelj? Smaragdnim rižotom, govedinom Stroganoff, lignjama s metvicom i maslacem... A najmlađi neće moći odoljeti sladoledu s neobičnim preljevima. Gastronomski stručnjaci isprobali su svih 300 recepata kako bi bili sigurni da ih je doista moguće zgotoviti za manje od pola sata.
Mnoštvo vrhunskih recepata, praktičnih savjeta i ideja te fotografije u boji poboljšat će vaše kulinarske vještine i oduševiti ukućane.

A da bi vam nadolazeći blagdani protekli u najsvečanijem i najukusnijem tonu, u kompletu se nalazi i kuharica KRUH I KOLAČI - zdravo i slasno koja će Vam pomoći da s lakoćom uđete u slastičarski svijet. Slatka peciva, torte, kolači, čak i različite vrste domaćeg kruha... Birajte čime ćete oduševiti obitelj i prijatelje!
Zahvaljujući detaljnom opisu postupka priprave i predivnim fotografijama u boji, čak će i oni manje iskusni brzo i lako pripremiti slastice o kojima će se još dugo pričati!

Nema komentara:

Objavi komentar