ponedjeljak, 20. svibnja 2013.

Gardaland, Padova - 2 dana s doručkom i prijevozom za jednu osobu za 490kn! Adrenalinska zabava i posjet slikovitom talijanskom gradu 22.6.2013.

    Ponuda uključuje:
    Gardaland, Padova - dvodnevni izlet za jednu osobu u organizaciji Toptours agencije
    Cijena uključuje:
    - prijevoz visokoturističkim autobusom
    - noćenje s buffet doručkom u hotelu 3*** na području jezera Garda
    - sve razglede prema programu
    - licenciranog turističkog pratitelja
    Gardaland je najpoznatiji zabavni park u Europi koji broji preko 2.8 milijuna posjetitelja godišnje Park sadrži 56 vožnji od kojih je 6 velikih "Roller Coastera"
    Termin polaska: 22.6. - 23.6.2013.
    Polazak iz Zagreba, s Autobusnog kolodvora (peroni 502-506) u 5h
    Moguć polazak iz Karlovca i Rijeke uz prethodnu najavu
    Povratak u Zagreb u kasnim noćnim satima u nedjelju
    Potrebno je nadoplatiti ulaznicu za Gardaland - 27 eur/osoba ili kombiniranu ulaznicu za gardaland i Sea life 30eur/osoba (plaća se u agenciji prije polaska)
    Djeca do 1 m visine ne plaćaju ulaznicu
    Ulaznica uključuje neograničen broj vožnji, atrakcija i predstava
    Mapu cijelog parka možete vidjeti na linku mapa parka

    Nadoplata:
    - boravišna pristojba, na licu mjesta 1E/osoba/dan
    Za prelazak granice dovoljna je osobna iskaznica
    Potrebno je 45 osoba kako bi se popunila mjesta u autobusu
    Nakon kupovine potrebno je napraviti rezervaciju putem maila toptours@metromail.hr kako biste dobili sve potrebne informacije u vezi putovanja
    Ponudu možete iskoristiti u navedenom terminu
    Kontakt agencije:
    01 2994 547
    01 2987 739
    Adresa: Aleja Lipa 1d, Zagreb
    Bitno je naglasiti da kupnjom ove ponude potvrđujete i slažete se s općim uvjetima putovanja koja mogu pogledati na sljedećem linku opći uvjeti poslovanja
    Možete iskoristiti 1 ponudu na svoje ime
    Ponuda Dana  možete poklanjati prijateljima
Ako su Vas ikada uvjeravali da čarobni svijet ne postoji i da su to samo priče za malu djecu, e onda oni nisu bili u Gardalandu!
Gardaland je najpoznatiji zabavni park u Europi koji broji preko 2.8 milijuna posjetitelja godišnje. U parku Vas čeka preko 56 vožnji koje su nezaboravne i lude, ali i prilagođene svim željama.
Neke od najposjećenijih atrakcija u parku:
Space vertigo spustiti će Vas niz toranj visok 50 metara do tla u samo tri sekunde, ali te tri sekunde će Vaš adrenalin podići na najvišu razinu.
Blue tornado je zaštitni znak Gardalanda i jedna od atrakcija namijenjena isključivo ljubiteljima adrenalina. Radi se o najbržem toboganu u parku na kojem se juri preko 80km/h te rade razni okreti koji podsjećaju na ludu vožnju avionom.
Escape from Atlantis: brod sa 20 putnika isplovljava u misteriozan svijet Atlantide te se nakon početne istraživačke avanture penje na liticu visoku oko 10 m (dolazeći u gotovo okomit položaj), odakle se strmoglavo spušta u bazen. Ovo je odličan način da se rashladite u vruće dane, ali i probudite svoj duboko uspavani adrenalin.
Nikako ne zaboravite posjetiti i Show delfina te SEA LIFE Aquarium gdje ćete se imati priliku upoznati s tajanstvenim morskim dubinama i njihovim stanovnicima.


Nema komentara:

Objavi komentar