utorak, 29. travnja 2014.

Venecija - jednodnevni izlet s posjetom otoka Murano i Burano za jednu osobu za 195kn! Potrebna nadoplata za transfer brodom i izlet na otoke 24.5.

Ponuda uključuje: izlet u Veneciju te posjet otocima Murano i Burano za jednu osobu u organizaciji Papageno toursa
Termin polaska: 24.5.2014.
Polazak iz Zagreba, s Autobusnog kolodvora u 3h
Moguć polazak iz Karlovca i Rijeke (obvezna najava agenciji)
Povratak iz Venecije u 20h i dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima
Cijena uključuje:
prijevoz turističkim autobusom
licenciranog turističkog pratitelja
sve razglede prema programu u Veneciji
Transfer brodom Punta Sabbione - Murano - Burano - Venecija - Punta Sabbione nadoplaćuje se 140kn - plaćanje direktno agenciji prije putovanja
Granicu možete prijeći uz posjedovanje osobne iskaznice ili putovnice
Nakon kupovine potrebno je kontaktirati agenciju Papageno tours na mail papageno-tours@zg.t-com.hr kako biste dobili sve potrebne informacije oko samog putovanja
Minimalan broj da bi se popunila mjesta u autobusu: 45
Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrde nije potrebno printati
Rok iskoristivosti: u navedenom terminu
Radno vrijeme agencije:
pon - pet: 9h - 15h
uto - čet: 18h - 20h
Kontakt agencije:
01 6608 454
Adresa agencije: Gomboševa 4
Bitno je naglasiti da kupovinom ove ponude potvrđujete i slažete se s općim uvjetima putovanja koja možete pogledati na linku opći uvjeti putovanja
Možete iskoristiti 1 ponudu na svoje ime
Ponuda Dana najnovije ponude  možete poklanjati prijateljima
Venecija je jedan od najposebnijih gradića Mediterana koji i dan danas izgleda kao i u vrijeme svog procvata. 175 metara dug Trg Sv. Marka svakodnevno oduševljava brojne turiste, a gondole daju poseban romantični ugođaj koji privlači mnoge zaljubljene parove baš u ovaj grad.
Murano - otok stakla
Murano je gradić i jedan od otoka venecijanske lagune. Poznat je po proizvodnji stakla.
Na otoku su se nekoć izrađivala i zrcala, koja su u svijetu poznata po staklenim okvirima.
Tadašnji muranski majstori nisu smjeli napuštati otok i morali su postupak proizvodnje čuvati kao državnu tajnu. Osim staklenih predmeta, za crkve su se izrađivali i oslikani prozori - vitraji. Izvor članka: Medioteka.hr

Šareni Burano
Burano je prekrasan mali otok. Atmosfera je topla, lijepa i ugodna i gradić izgleda pristupačno zbog lijepo obojenih niskih kuća venecijanskog stila.
Kuće su obojane u žarke boje; plavu, zelenu, pink, ljubičastu, žutu. Ukrašene su teglama cvijeća i simpatičnim veselim patuljcima koji se smiješe s prozora i naglašavaju bajkovit izgled gradića.
Neki kažu da obojene kuće korijene imaju u bojama koje su se koristile za bojanje lokalnih ribarskih brodova, a jedna od legendi je da su kuće bojane različitim žarkim bojama kako bi ribari vraćajući se s mora u maglovitim danima, mogli lako naći put do svoje kuće.
Ovaj ribarski gradić poznat je i po čipki. Osim stolnjaka i tabletića, naći ćete i haljine, kišobrane, lutke, torbe. Čipki je posvećen i muzej Museo del Merletto.
Izvor članka: Klubhappy.com


Nema komentara:

Objavi komentar