srijeda, 21. svibnja 2014.

Ćevapi, gurmanska pljeskavica, ražnjići, krumpir i palačinke za dvoje za samo 79kn! Uživajte u ukusnom meniju i ugodnoj atmosferi

Ponuda uključuje:
mesnu platu za dvoje u Restoranu Kao kod kuće
Plata uključuje:
- gurmansku pljeskavicu,
- 10 ćevapa,
- 2 papa joe ražnjića (svinjski kare sa sirom, šunkom i tajnim nadjevom, zamotan u pancetu i pečen na žaru)
- 2 porcije krumpira "kao kod kuće" (kuhani i pečeni s crvenom paprikom
- 2 crne francuske palačinke s kremom od breskve i redukcijom od domaćeg pekmeza od šumskog voća i crnog vina
Ponuda se odnosi na konzumaciju hrane u restoranu
Dodatnu konzumaciju jela i pića možete nadoplatiti na licu mjesta
Besplatni parking 2h na parkiralištu udaljenom 50 m od lokala
Restoran ima terasu
Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrde nije potrebno printati
Rok iskoristivosti: do 15.7.2014.
Potrebna je najava dolaska 24h ranije
Ponuda se smatra iskorištenom ukoliko ste termin rezervirali, a niste ga odjavili minimalno 6h ranije
Radno vrijeme: pon - sub: 8h - 20h
Kontakt:
01 5802 515
natusparati@gmail.com
Adresa: Bračunova 16, Črnomerec
Možete kupiti neograničen broj ponuda na svoje ime
Ponuda Dana  možete poklanjati prijateljima
Restoran Kao kod kuće 
Dobro došli u restoran u kojem su stopljeni duh i mirodije mediterana sa njihovom domaćom kuhinjom. U njihovoj ponudi domaće hrane svatko može naći nešto za sebe. 
Tjestenine, njoki, kroketi, rižota, mesna jela te njihov poznati domaći kruh, zadovoljit će i najprobirljivija nepca. 
Dopustite da vas razmaze, ugodno se smjestite, opustite i uživajte baš kao kod kuće.
Dobra marinada za još bolji roštilj 
Upravo su marinade ključni čimbenik koji će komad mesa ili ribe na roštilju činiti vrhunskim. Ne samo da uvelike doprinose okusu i omekšavaju strukturu mesa, marinade mogu neutralizirati štetno djelovanje. 
Većina marinada ima kiselu osnovu, 
primjerice ocat, vino ili limunov sok jer kiselina oslabljuje mišićno tkivo čineći meso mekšim i sočnijim. 
Marinade su vrlo korisne i po pitanju zdravlja jer mogu onemogućiti nastanak određenih karcinogenih spojeva u mesu. 
Izvor: Gastro.hr

Nema komentara:

Objavi komentar