Set noževa od nehrđajućeg čelika švicarske kvalitete u ponudi
Tentum-a
Set se sastoji od:
- velikog noža (20cm)
- santoku noža (20cm)
- noža za kruh (20cm)
- uslužnog noža (12cm)
- noža za povrće (8cm)
- noža za sir (11cm)
- noža za pizzu (10cm)
- pomagala za guljenje povrća
Materijal:
- oštrica: nehrđajući čelik obložena non stick keramičkim slojem
- drška: guma
Preuzimanje samo dostavom
Nakon kupovine potrebno je poslati mail na tentum@net.hr s
imenom, prezimenom, brojem mobitela i adresom za dostavu
najkasnije do roka iskoristivosti 16.5.2015.
Dostavu vrši City Express, nadoplaćuje se 21,30kn za područje cijele Hrvatske
Rok za dostavu: do 5 radnih dana
Ponuda Dana se smatra iskorištenom ukoliko ste proizvod naručili, a niste ga preuzeli
Kako bismo vam pružili što bolju uslugu, bilo bi nam drago da nam se javite s povratnim komentarima nakon korištenja ove ponude na info@ponudadana.hr
Kontakt: 091 9386 460
Možete kupiti neograničen
broj ponuda na svoje ime
Ponude možete poklanjati prijateljima
Korisnik ima pravo na raskid ugovora sukladno čl. 72 Zakona o zaštiti potrošača i roku za raskid
Sjeckanje povrća
Povrće ili voće stavite po mogućnosti na veliku dasku, da ne bi za vrijeme sjeckanja padalo s daske.
Dugačak nož držite jednom rukom za držak, a drugom za hrbat noža. Sjeckajte tako da nož pomičete uspravno, gore i dolje.
Te pokrete ponavljajte dok povrće ili voće nije dovoljno isjeckano.
Povrće ili voće koje pušta sok prilikom rezanja, sjeckanja ili kosanja, ne usitnjavajte na drvenoj dasci nego na porculanskoj pločici ili zdjeli.
Prije usitnjavanja povrće i voće dobro operite, ogulite, ostružite, uklonite koštice, sjemenje i oštećene dijelove.
Rezanje
Luk, krumpir, korabu i slično povrće očistite, operite i stavite na dasku. Povrće prvo režite na ploške, a zatim,
pridržavajući ga da se ploške ne raziđu na trakice.
Nema komentara:
Objavi komentar