srijeda, 22. rujna 2010.

Zagreb: 62 % popusta na šišanje i frizuru u Frizerskom studiju Fis – zablistajte za samo 69 kuna umjesto 180 kuna

Pogledajte ponudu dana Zagreb: 62 % popusta na šišanje i frizuru u Frizerskom studiju Fis – zablistajte za samo 69 kuna umjesto 180 kuna

Priuštite si čvrstu i lijepu kosu kao Matovilka
Matovilka, Matovilka! Spusti niz prozor svoju zlatnu kosu! Djevojka posluša i kraljević se pope. Čim se vidješe, zavoljše se. Rečenica je koju su sve žene s osmijehom na licu čitale još sa osam godina. Maštajući o svome happy endu, nisu shvatile osnovnu poantu priče, a to je da je za sreću potrebna lijepa i zdrava kosa. Kako ne biste prestale vjerovati u bajke, pobrinule su se dvije dobre vile, Frizerski studio Fis i Ponuda Dana. Vašu će kosu učiniti prekrasnom i zdravom kao što je bila Matovilkina, Vaš će se princ bez problema popeti do Vas i živjet ćete sretno do kraja života.

Kosa je uvijek bila najljepši ženski ures. Nisu samo jednom opisane bajne djeve koje su neizostavno imale prekrasnu, bujnu i sjajnu kosu. Matovilka je svojom kosom zaradila princa (A to priznajmo nije mala stvar). Zaključno, definitivno želimo lijepu i njegovanu kosu...uvijek! Padamo na komplimente, to je činjenica. Dajte drugima razlog da jednostavno moraju komentirati Vaš prekrasan izgled i pri tome uživajte.

Nema komentara:

Objavi komentar