nedjelja, 26. rujna 2010.

Zagreb: 78% popusta na fotografije za dokumente – budite lijepi na dokumentima za samo 9 kuna umjesto 40 kuna

Pogledajte ponudu dana Zagreb78% popusta na fotografije za dokumente – budite lijepi na dokumentima za samo 9 kuna umjesto 40 kuna

Slika govori tisuću riječi
„Putovnicu, molim!“ Na te riječi carinika vi se zacrvenite, počnete zamuckivati i „petljati po torbi“. Izgledate prilično sumnjivo zbog svoje smetenosti i nelagode, te Vas carinik zamoli da izađete iz auta. Dok Vi poput pravog krivca stojite pokraj svoga limenog ljubimca, a carinik zbunjeno zaključuje da ništa ne skrivate, Vama se po glavi vrzma samo jedna misao „ Zašto je baš danas morao raditi zgodni carinik i vidjeti moju ružnu fotografiju!“ Kako se ta neugodna situacija ne bi ponovila, Ponuda Dana Vas je prethodnim ponudama sredila od glave do pete, a sada Vas skupa sa AVI studijom po super cijeni vodi na fotografiranje za Vaše dokumente. :)
Umjesto da uzaludno pokušavate objasniti da na to na osobnoj niste vi nego Vaš malo ružniji blizanac, samo ste slučajno zamijenili osobne iskaznice, obratite se pravim profesionalcima u Foto studio AVI, i ponosno pokažite svoje dokumente. Možda će izgledati malo čudno kada sa svojih 30 i kusur godina blagajnici pri kupovini alkoholnih pića uporno pokazujete svoju osobnu, ali sve je to opravdano kada se uzme u obzir da ste za samo 9 kuna napokon dobili sliku koje se ne sramite :)

Nema komentara:

Objavi komentar