petak, 25. ožujka 2011.

Kombinacija Tretmana za mršavljenje za samo 975kn

Nemojte se bojati stati na vagu, jer neprihvaćanjem situacije nećete izgubiti kilograme. Za 975kn umjesto 5420kn dobivate 12 tretmana u termo kapsuli, 12 tretmana saune, 10 tretmana limfne drenaže, dva tretmana vibratorne masaže i dva tretmana body wrappinga. Stručno osoblje će za Vas odrediti najbolju kombinaciju tretmana radi postizanja odličnih rezultata.

Vježbanjem u termo kapsuli maksimalno se troše kalorije i gube masti, a uz izvođenje ciljanih vježbi smanjuje se opseg na najkritičnijim točkama i učvršćuje tkivo, a znojenjem se izbacuju štetne tvari. Terapijom u infracrvenoj kapsuli se oslobađaju otrovne tvari iz tijela i izgaraju masnoće. Obzirom da zrake prodiru i do 3cm u dubinu, dubinskim zagrijavanjem koži se vraća ravnoteža, pospješuje se cirkulacija, opuštaju mišići te se jača imunološki i kardiovaskularni sustav.

Limfna drenaža je vrlo učinkovita metoda kojom se poboljšava mikro cirkulacija, stimulira se metabolizam i limfni sustav te se ubrzava izlučivanje otpadnih tvari.

Dvije vibratorne masaže, osim što će tijelo biti opušteno, pospješit će cirkulaciju, ukloniti celulit, regenerirati kožu i učvrstiti mišiće.

Specijalna tehnika umotavanja ili body wrapping, pogodan je za učvršćivanje opuštenih djelova kože, kod celulita, opće uklanjanje štetnih tvari iz organizma, te razbijanje neželjenih masnih jastučića.

Nema komentara:

Objavi komentar