utorak, 1. ožujka 2011.

Samo 95 kn za sve usluge salona Silueta u vrijednosti od 400 kn - kozmetički tretmani lica i tijela, masaže, manikure, Vi izaberite :)

Kako ne bismo ispunili želje samo jednoj od Vas Ponuda dana vodi Vas u Silueta kozmetički salon gdje mozete koristiti sve usluge salona u vrijednosti 400 kn za samo 95 kn. Kao da je netko prisluškivao vaš razgovor na kavi, ne? :) Izaberite upravo one usluge koje su Vam najpotrebnije, i nakon toga sve skupa idite na kavicu prepričati doživljaje. Savršeno, korisno, isplativo i zabavno.

Imamo savršenu ponudu za majke, supruge, studentice, učenice, a i sve naše ostale prekrasne ponudašice. Svaka od Vas ima razlog zašto si ne može priuštiti sve usluge kozmetičkog salona koje poželi. Mlade supruge trebaju kupiti mnogo stvari za svoj novi stan, majke moraju kupiti pelene, igračke ili pak školski pribor svojim klincima, a studenticama i učenicama ako za ništa drugo treba za izlaske. :) Kako god bilo sve ćete od reda biti oduševljene ponudom koju smo Vam pripremili u suradnji sa Siluetom. Iskoristite bilo koje usluge u vrijednosti od 400 kn za samo 95 kn. Napokon si možete priuštiti ono što želite, a da ne osjećate grižnju savjesti što ste te novce potrošile na svoje male užitke. Silueta Vam nudi kozmetičke tretmane lica i tijela, manikuru, pedikuru, masaže, šminkanje, usluge solarija ili anticelulitne tretmane. Napravite vlastiti izbor i uživajte.

Nema komentara:

Objavi komentar