utorak, 28. lipnja 2011.

20 tretmana mršavljenja

20 tretmana uklanjanja celulita: Ponuda uključuje 6 tretmana blatom za mršavljenje uz termo deku, 4 limfne drenaže, 4 tretmana oxifatom te 6 tretmana body wrappinga.

Ljekovito blato se još od antike koristi u raznim tretmanima. Danas se u kombinaciji uz termo deku koristi kako bi Vašu kožu učinili mekom, glatkom i bez celulita.

Limfna drenaža je medicinsko-kozmetički tretman koji potiče razgradnju celulita, smanjenje obujma, prokrvljenost tkiva i otklanjanje edema. Aktivira tok limfe kroz limfne puteve koji su zaduženi za sakupljanje i izbacivanje otpadnih produkata iz tkiva.

Oxifat tretman je metoda za otklanjanje lokalnih naslaga masnog tkiva. Tretman djeluje tako da usljed stezanja mišića elektro podražajem djeluje na ubrzanje metabolizma. Pomoću elektroda se zagrijava potkožno tkivo i na taj način se tope lokalne masne naslage.

Bodywrapping je metoda zamatanja cijelog ili pojedinih dijelova tijela čime se uklanja celulit ubrzavanjem izmjene tvari u potkožnom tkivu. Već nakon prvog tretmana dolazi do pokretanja i postepenog topljenja masnih naslaga na tijelu, a rezultati su vidljivi i mjerljivi. Obujam ugroženih zona se znatno smanjuje, koža postaje glatka i zategnuta.

Radno vrijeme salona je od ponedjeljka do subote od 09:00h do 21:00h.
Tretmani su u potpunosti bezbolni.
Uslugu se može iskoristiti u 12 do 20 dolazaka.

Limfnu drenažu je moguće kombinirati sa svakim drugim tretmanom. Ostale kombinacije biti će dogovorene na licu mjesta kada će se moći ustanoviti kombinacija koja najbolje odgovara tipu tijela i željama korisnika.
Broj centimetara ili kilograma koji će korisnici izgubiti teško je predvidjeti jer ovise o stanju Vašega tijela, prehrambenim navikama i posvećenosti ideji mršavljenja, no svakako možemo napomenuti kako su neke naše klijentice izgubile i oko 5kg te oko 5 cm.
Rezultati su vidljivi već nakon 6 tretmana.
Koristimo kozmetiku Comfort zone i Afrodita.
Tretiraju se trbuh, noge, stražnjica i kroz neke tretmane i ruke.
Moguće je kombinirati tretman nogu i stražnjice ili nogu i trbuha.
Tretmani se preporučaju svima koji žele učvrstiti svoje tijelo, smršaviti i ukloniti celulit.
Svakako savjetujemo dolaziti svaka dva dana.
Molimo drage klijente da nam se najave od 2 do 3 dana ranije.
Svi donosioci potvrde ostvaruju dodatni popust od 50% na 5 tretmana oxifata.
Trudnicama i dojiljama se ne preporuča koristiti tretmane.

Nema komentara:

Objavi komentar