četvrtak, 30. lipnja 2011.

Pomoći na cesti za 99kn

Ponuda uključuje karticu jednogodišnjeg osnovnog članstva koja korisnicima omogućava besplatno šlepanje do 30 kilometara do prvog servisa, jednom u slučaju kvara i jednom u slučaju nezgode. Također, korisnici kartice imati će i 30% popusta na ostale usluge EMMA servisa te servisa partnera kao i do 25% popusta na rent-a-car u čak 17 hrvatskih gradova te 15% popusta na kasko osiguranje u svim Euroherc poslovnicama.
Kartica se veže uz vozilo, a ne vlasnika automobila, ali ista osoba može kupiti i koristiti više kartica ukoliko posjeduje više automobila.
Ponuda se odnosi na osobne automobile do 1600kg težine i 5,5m dužine uz mogućnost odstupanja od 10%.
Redovni cjenik korisnici mogu vidjeti na našem webu.
Pomoć stiže u uobičajenom roku od 45 minuta.
Gdje god se naš korisnik u Hrvatskoj nalazio, pomoć mu stiže u roku od 45 minuta.
Naravno, sve naše usluge kao i dodatne informacije navedene su na stranici.
Startna pozicija i dolazak na intervenciju su besplatni, kao i prijevoz u krugu 30km. Svaki slijedeći kilometar, odnosno u ovom slučaju 411km, plaćate po važećem cjeniku tvrtke uz popust od 30%. Cestarine nisu uključene u cijenu prijevoza i naplaćuju se u oba smjera. 
Svaki član ostvaruje prava na određene besplatne usluge prijevoza prema vrsti članstva. U iste ne spadaju izvlačenja vozila iz graba te ostale dodatne radnje koje ne spadaju u osnovni utovar i istovar vozila.
Kao vlasnik bilo kojeg EMMA članstva korištenje zamjenskog vozila možete ostvariti po povlaštenim tarifama, odnosno uz popust od 30% na navedene cijene iznajmiti vozilo u našim poslovnicama. Cijena ovisi o modelu vozila koji odaberete. Sve ostali detalji na pomoć na cesti.

Nema komentara:

Objavi komentar