ponedjeljak, 10. ožujka 2014.

20 vrhunskih tretmana za mršavljenje za 889kn! Tretmani kojima ćete postići zavidnih rezultate

Ponuda uključuje:
5 tretmana vibro power plate-a, 5 infra sauna, 5 limfnih drnaža i 5 špek tretmana u Salonu za njegu i masažu tijela "Goga"
Ponudu koristite uz predočenje potvrde, prilikom dolaska na prvi tretman potrebno je ponijeti sa sobom isprintanu potvrdu
Ponudu mogu koristiti žene i muškarci
Broj dolazaka: po dogovoru
Trajanje tretmana:
- infra sauna: 30min
- vibro power: 30min
- špek tretman: 30 - 45min
- limfna drenaža: 30min
Na tretmane Infra Therapist saune preporučuje se dolaziti 2x tjedno
Tretira se cijelo tijelo
Vježbanje na Vibro poweru se ne preporuča trudnicama i osobama s ugrađenim metalnim djelovima u tijelu, a ostali tretmani se ne preporučaju trudnicama
Sa prvim tretmanom potrebno je krenuti najkasnije do 10.5.2014.
Potrebno je prethodno najaviti prvi dolazak 1 - 2 dana unaprijed
Ponuda se smatra iskorištenom ukoliko ste termin rezervirali, a niste ga odjavili minimalno 12h ranije
Kontakt: 098 908 9731
Adresa: 2. Ferenščica, 4. odvojak br. 1
Radno vrijeme:
pon, sri, čet, pet: 14h - 22h
uto: 9h - 16h
Možete iskoristiti 1 ponudu na svoje ime
Ponuda Dana najnovije ponude  možete poklanjati prijateljima
Vibro power uspješno djeluje na poboljašavanje cirkulacije, poboljšavanje probave, oblikovanje bedara, celulit, struk i trbuh te ramena.
Vježbanje u termo kapsulama,koje su zagrijane na temperaturu tijela (37 stupnjava celzijevih), pomaže organizmu da trenutno sagorijeva masne naslage. Pokreće se brži protok limfe, pojačava se cirkulacija. Utezi koji se nalaze u kapsuli daju veći otpor radu mišića. Zamatanjem u PVC foliju, pojačava se znojenje i detoksikacija organizma.
Infra Therapist sauna dubinski čisti kožu, otvara pore i eliminira mrtve stanice. Jedan tretman u i infra kapsuli će sagorijeti isto kalorija kao veslanje ili jogging od 30 minuta. Zahvaljujući infra kapsuli tijelo se relaksira, opuštaju se zategnuti mišići te nestaje psihička i fizička napetost.
Limfna drenaža je jedinstvena tehnika za održavanje i poboljšavanje psihofizičkog zdravlja i lijepog izgleda, uklanjanje stresa i relaksaciju. Osnovna svrha joj je uspostavljanje ravnoteže između tekućina u organizmute izbacivanje viška tekučine iz organizma kako bi se lakše riješio masnih naslaga.
Smetnje u limfnim žilama, nedovoljna aktivna mišićna crpka ili nedostatan odliv venske krvi imaju posljedicu, prije svega trofičke, funkcionalne, te estetske promjene kože, potkožja i drugih organa. Limfna dreanaža utječe na sve navedena stanja i u velikoj mjeri olakšava probleme oboljelih.

Nema komentara:

Objavi komentar