ponedjeljak, 4. listopada 2010.

Zagreb: 57% popusta na mjesečnu članarinu u teretani fitness centra Adam i Eva – vježbom do savršenstva za samo 139kn umjesto 320kn


Vježbom protiv jesenskoga sivila

Adam i Eva živjeli su u raju, a raj za Vaše mišiće upravo je fitness centar Adam i Eva. Kako drugačije nazvati moderno opremljeni fitness centar na 1000 m2 i pripadajuću teretanu koja se proteže na 350 m2? Fitness centar Adam i Eva najveći je u lancu G.L.Health Clubova, svojom kvalitetom i prostranošću nudi sve usluge suvremenog fitness centra. Ova neodoljiva ponuda odnosi se na mjesečnu članarinu u teretani navedenog centra. Jesmo li spomenuli da se nalazi u Veslačkoj 2 i da je broj treninga neograničen? Kažemo Vam, pravi raj :)

Kiša, sivilo, melankolija… poznato? Uđite u drugačiju jesen. Unesite šarenilo u svoj dnevni ritam vježbanjem čiji tempo sami diktirate. Neraspoloženi ste u zadnje vrijeme? Vježbanje diže raspoloženje i energiju. Odjeća Vam je postala uska? Vježbanje je odličan je način postizanja idealne težine. Već dugo Vas muče vas neke boljke? Vježbanjem se borite protiv kroničnih bolesti. I da, mogli bismo postaviti još bar 100 pitanja i dati isto toliko odgovora o pozitivnim stranama vježbanja u teretani, ali Vi ih ionako znate. Isto tako znate i što činiti s ovom ponudom… kliknuti Kupi :)

Nema komentara:

Objavi komentar