srijeda, 27. listopada 2010.

Zagreb: 65% popusta na tretman haloterapije u slanoj sobi. Osnažite organizam i ojačajte imunitet za samo 35kn umjesto 100kn.


Ponuda dana Zagreb: 65% popusta na tretman haloterapije u slanoj sobi. Osnažite organizam i ojačajte imunitet za samo 35kn umjesto 100kn.

Zrno soli puno zdravlja :)

Tek kad s nekim pojedeš vreću soli, može se reći da stvarno poznaješ osobu. Tako kažu... Vrijedi li to i za 40 min provedenih u slanoj sobi s nekim? :) Šalu na stranu, iskoristite ponudu dana i uživajte u slanoj sobi u Sensus Viti. Boravak u slanoj sobi poznat je kao prirodna i medicinski dokazana i priznata metoda liječenja nazvana haloterapija. Pripremite organizam za nadolazeću sezonu gripe i prehlade, osnažite svoj imunološki sustav i bez toplomjera, maramica i kihanja uživajte u jesensko-zimskim radostima. Koliko muha jedni udarcem :)

Haloterapiju kao metodu liječenja mogu koristiti djeca, odrasli, starije osobe i trudnice jer nije agresivna, ugodna je i bez ikakvih štetnih nuspojava. Alergije, astma, bronhitis, dermatitis, smanjeni imunitet... tek su neke od tegoba koje haloterapija umanjuje. Važno je napomenuti da haloterapija ne zamjenjuje terapiju lijekovima, ali uvelike pomaže u smanjenju simptoma te reducira potrebu za njihovim korištenjem, a obzirom da se radi samo o mikročesticama kamene soli, nema nikakvih interakcija sa lijekovima. Tijekom tretmana pacijenti sjede u opuštenom položaju u udobnim stolcima/foteljama. Smirujuća svjetlost i ambijentalna muzika pomažu stvoriti ozračje mira i sigurnosti. Boravak djeci uljepšavaju ponuđene igre pa nema uobičajene neugode i straha povezane sa liječenjem u bolnicama. Uvjerite se sami u blagodati haloterapije. Dovoljan je jedan klik... Kupi :)

Nema komentara:

Objavi komentar