petak, 1. listopada 2010.

Zagreb: 58% popusta na veliku pizzu u pizzeriji Gladijator - bogato nagradite svoje nepce za samo 19 kn umjesto 45 kn

Pogledajte ponudu dana Zagreb: 58% popusta na veliku pizzu u pizzeriji Gladijator - bogato nagradite svoje nepce za samo 19 kn umjesto 45 kn


Razveselite nepce veličanstvenim okusom

Najstariji fast food obrok na svijetu, koji se još u 17. i 18. stoljeću naveliko prodavao na talijanskim ulicama i pekarama, i koji oduševljava okusom. Još ne znate o čemu pričamo? Hoće Vam pomoći da Vam kažemo da smo sigurni da se time hranio i Primo Carnera legenda talijanskog boksa, koji je sve do danas jedan od najvećih boksača koji su ikada kročili u ring? E sada su se već upalile žaruljice, i svi znate da pričamo o pizzi, najpopularnijem jelu na svijetu koje je zahvaljujući Talijanima osvojilo nepca diljem svijeta, i koje je razlog Carnerine nadljudske snage. Da, da, pizza i boks su usko povezani, a tko ih bolje spaja od pizzerije Gladijator.

Kako u Gladijatoru najbolje znaju da se sportaši moraju hraniti zdravo, ponuditi će Vam pizzu od integralnog tijesta, i shvatit ćete da su Popaj i njegov špinat priča za malu djecu. Mirisna, umjereno hrskava, sa sirom koji se razvlači dok odvajate komad pizze, i ukusnom rajčicom, upravo na takvu Vas vode Ponuda Dana i Gladijatori i to za samo 19 kuna umjesto 45 kuna. U njoj su uživali i kralj Umberto i kraljica Margarita, pa nije čudno da i nas obične smrtnike ne može ostaviti ravnodušnima.

Nema komentara:

Objavi komentar