srijeda, 1. prosinca 2010.

Pilates, aerobic ili zumba za 99kn

Latino ritam, pilates lopta, trening i zabava!

Često govorimo kako bi vježbali, samo kada bi to bilo malo zabavnije. Što kažete na spoj plesa i treninga? Zumba će Vas osvojiti svojim lakim, a ipak zahtjevnim koracima uz kombinaciju ritma i zvukova latinskoameričke glazbe. Ponuda dana i Vels aerobic i fitness centar Vam nude upravo to za samo 99kn. Ako ipak niste plesni tip, nude Vam se i treninzi pilatesa , ili body tehnike. Na Vama je samo da odaberete.

Prvi korak učinite klikom na Kupi, a sve ostale korake naučit će Vas treneri Vels aerobic i fitness centra. Plešite, vježbajte s pilates loptom, ili se odlučite za neki drugi fitness trening. Vrijednost članarine za jedan mjesec je 260kn, a ovim putem možete se učlaniti za samo 99kn. Povoljno za zabavu i zdravlje, zar ne? Preporučujemo Vam da stavite ruksak na rame i uputite se na trening. Smiješak na licu nakon treninga je zajamčen. Ne kaže se bez razloga “U zdravom tijelu, zdrav duh!”

Samo 99kn za mjesečnu članarinu – odaberite pilates, aerobic ili zumbu i uživajte u zanimljivoj rekreaciji za samo 99kn umjesto 250 kn

Nema komentara:

Objavi komentar