petak, 3. prosinca 2010.

Trajna depilacija nadusnice ili pazuha IPL tehnologijom

Napokon recite dlačicama – nikad više :)

Dobro znamo da su suvišne dlačice out. Zapravo, nikada nisu ni bile in. :) Koliko puta ste poželjeli da se možete zauvijek riješiti tih sitnih napasti koje uporno ignoriraju sve Vaše pokušaje da ih zaustavite na što duže vrijeme? Ne treba ni spomenuti kako bi dobro bilo zaboraviti one trenutke kada povučete traku za depilaciju nadusnice, a zatim ugledate Vaše lice iskrivljeno od boli. U Sensa centru zdravlja i ljepote nude upravo to za samo 549kn umjesto 1.800kn. Plativo na 6 rata American Express karticom. Njihova misija je osloboditi Vas zauvijek dlačica, trajnom depilacijom uz pomoć 6 tretmana IPL tehnologijom i to povoljnije nego ikada! Također, ukoliko bude potrebno više od 6 tretmana, na svaki sljedeći ostvarujete isto 70% popusta ;)

Na Vama je samo da odaberete, nadusnica ili pazuh. IPL tehnologijom (Intense Pulse Light) dlačice se trajno odstranjuju. Aparat emitira svjetlost snažnim i kratkim bljeskovima. Emitiranjem zračenja upija se pigment melanin u dlaci, a zatim se prenosi na korijen dlake koji se uništava razvijenom toplinom. Takva svjetlost povoljno utječe i na pomlađivanje i odstranjivanje površinskih kapilara i pigmentacija na licu. Za samo 549kn umjesto 1.800kn priuštite si 6 tretmana i napokon recite zbogom dlačicama :) Jačina i trajanje tretmana prilagođeno je Vama, a ovisi o jačini i gustoći dlačica.

Ponuda Zagreb: Trajna depilacija nadusnice ili pazuha IPL tehnologijom za samo 549kn umjesto 1.800kn - ponuda uključuje preporučenih 6 tretmana

Nema komentara:

Objavi komentar