srijeda, 16. veljače 2011.

Bilo koji stupanj engleskog, njemačkog, španjolskog, talijanskog ili francuskog jezika - platite 390kn umjesto 850kn za sve razine znanja

Propustili ste razmjenu studenata u Francuskoj, super društvo na maturalcu u Španjolskoj, službeni put u Njemačku o kojem su svi mjesecima pričali, i to sve samo zato što ne govorite niti jedan strani jezik. Vrijeme je da skupa sa Ponudom dana poradite na tome da se tako nešto više ne ponovi. Ne možemo Vam vratiti propušteno, ali Vas možemo odvesti u Školu stranih jezika Duga kako biste naučili ili usavršili jedan od stranih jezika po izbor. Izaberite između engleskog, španjolskog, talijanskom, francuskog ili njemačkog, i tko zna, možda se organizira neki team building u inozemstvu gdje ćete pokazati svoje novostečeno znanje. :)

Spremni za Octoberfest 2011 ili Feria de Abril de Sevilla? Nikada niste bili spremniji nego što ćete biti ove godine, nakon tečaja u školi stranih jezika Duga. Nudimo Vam da izaberete između pet najatraktivnijih stranih jezika, bez obzira na Vaše predznanje. Pristupite inicijalnom testu kako bi profesori ocijenili razinu Vašeg znanja i počnite sa učenjem ili pak usavršavanjem u malim grupama od sedam do dvanaest polaznika. Vrhunski profesori, dobar nastavni plan, ugodno društvo i želja za učenjem, kada tome dodate i odličnu cijenu od samo 390 kn, imate savršen razlog za stjecanje novih znanja. :)

Stupanj engleskog jezika za samo 390 umjesto 850 kn

Nema komentara:

Objavi komentar