petak, 25. veljače 2011.

Rafting ili kajaking na Mrežnici za 99 kn

Ako ste upravo Vi zaduženi za osmišljavanje zabave za Vas i prijatelje, a vrelo ideja Vam je presušilo, Ponuda Dana ima pravo rješenje! Osjetite svježinu rijeke i čari prirode na nemirnoj Mrežnici u društvu prijatelja. Kanuking Avantura daruje Vam nezaboravno iskustvo raftinga!

Ta se draga ekipa pobrinula za osvježenje – rafting uz obilje slapova i zelenila, rafting na Mrežnici, jednoj od najljepših hrvatskih rijeka. Nemojte biti jedan od onih koji se raftingu dive samo iz fotelje. Okupite frendove i krenite zapjenjenim brzacima, ionako nikad ne znate kamo s tim viškom energije!

Dopustite Ponudi Dana i Kanuking Avanturi da Vas i Vaše prijatelje povedu na nezaboravno putovanje nakon kojeg nijedna rijeka više neće biti ista. Jedino što trebate je okupiti još prijatelja ili prijateljica i prepustiti se iskusnim skiperima koji će Vas stručno voditi kroz brzace i vodiču koji će Vam ukazivati na skrivene ljepote rijeke. Vjerujte nam, sve što se slušali o raftingu istina je! Priuštite si taj adrenalinski užitak!

Nema komentara:

Objavi komentar