petak, 25. veljače 2011.

Telefonsko astrološko savjetovanje ili tumačenje tarot kartama za 95kn umjesto 400kn - Ljubav, zdravlje, novac? Pitajte stručnu savjetnicu

Kao dijete često ste razmišljali o tome kako bi bilo znati ono što će se tek dogoditi. Još i danas razmišljate o tome kako bi bilo da možete predvidjeti kako će Vaše odluke utjecati na budući razvoj događaja. Ponuda Dana nudi Vam usluge profesionalne astrologinje Valentine Kranjčić koja će Vam svojim stručnim savjetima pomoći da najkvalitetnije upotrijebite Vaše sposobnosti i to u područjima gdje ih možete najbolje izraziti. Za samo 95 kn umjesto 400 kn poslušajte savjete i usmjerenja u području koje Vas najviše interesira. Ljubav, zdravlje, posao ili možda kombinacija? Odaberite između telefonskog savjetovanja ili tumačenja tarot kartama. Prepustite se i poslušajte.

Kako biste dobili najkvalitetnije informacije, potrebno je prethodno ostaviti podatke o datumu, vremenu i mjestu rođenja. Stručna astrološka savjetnica prije Vašeg poziva proučiti će podatke koje ste dostavili te će se na taj način najbolje pripremiti kako bi Vam pružila maksimalno kvalitetnu i potpunu uslugu. Porijeklo tarota je velika enigma koja traje već tisućama godina. Postoji verzija da je nastao u Egiptu kao razbririga faraona ili je slikovni zapis učenjaka u Fezi koji su pokušali sačuvati svoje znanje pred naletom srednjovjekovnog progona, TAROT je opstao do dana današnjeg. Karte nam sugeriraju pravi odgovor na naše pitanje, potrebno je samo vrijeme, ljubav i otvorena duša da nam karte sugeriraju pravi odgovor na naše pitanje, da nas zaštite od poteškoća ili dilema koje nas prate u našem životu. Dugogodišnje iskustvo, stručno obrazovanje i praksa astrološke i tarot savjetnice Valentine Kranjčić jamče Vam točnost prognoze i vrhunsku uslugu. Ovom prilikom za samo 95 kn možete si priuštiti uslugu vrijednu 400 kn.

Nema komentara:

Objavi komentar