petak, 6. prosinca 2013.

Bakalar na jušno i litra crnog vina za dvoje za 149kn! Uživajte u vrhunsko pripremljenoj ribi i još boljem vinu

Ponuda uključuje:
Bakalar na jušno i litra crnog vina za dvije osobe u Restoranu R
Ponuda se odnosi na konzumaciju hrane u restoranu
Dodatnu konzumaciju možete nadoplatiti u restoranu prema redovnom cjeniku
Restoran ima terasu
Besplatan parking
Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrde nije potrebno printati
Rok iskoristivosti: od 17.12.2013. do 25.12.2013.
Dolazak je potrebno najaviti 2 - 3 h ranije
Ponuda se smatra iskorištenom ukoliko ste termin rezervirali, a niste ga odjavili minimalno 48h ranije
Radno vrijeme:
pon - pet: 10h - 24h
sub - ned: 9 - 24h
Adresa:
Rudeška cesta 25, Zagreb
Kontakt:
01/386 1919
01/ 6281216
091 1412808
Možete kupiti neograničen broj ponuda na svoje ime
Ponuda Dana  možete poklanjati prijateljima
Tradicionalni božićni meni
Bliži se Badnjak, nezamisliv bez bakalara. Ova riba obitava u dubinama hladnih mora, a najviše je ima u sjevernom Atlantiku. Naraste do jednog metra i doseže do 30 kg.
Na našem je se tržištu može najčešće naći u smrznutom ili sušenom stanju. Ako se odlučite za smrznuti bakalar nemojte ga odmrzavati oprije upotrebe jer se od postepene promjene temperature raspada. Okus mu nije niti približno tako dobar kao onaj sušenog bakalara.
Izgledom podsjeća na oslića, malokalorijska je namirnica pogodna za razne vrste dijeta, a sadrži znatnu količinu B vitamina i magnezija. Kvalitetan sušeni bakalar mora biti tvrd kao drvo i bijeli. Požuti od sušenja ili čuvanja i ne treba ga kupovati.
Suhi bakalar treba dan – dva močiti u vodi kako bi povratio vlagu i treba mu nekoliko puta promijeniti vodu. Tijekom kuhanja se ne smije dodavati sol jer bi otvrdnuo, a dodatak žlice meda smanjuje opasnost da Vam cijela kuća miriše po bakalaru. Nakon kuhanja treba ga očistiti od kože i kostiju i tada je pogodan za daljnju pripravu. Izvor: Gastronaut.hr

Nema komentara:

Objavi komentar