ponedjeljak, 9. prosinca 2013.

Obiteljska plata s pomfrijem, juha, kruh i miješana salata za 4 osobe za 180kn! + gratis čokoladice i bomboni u slatkom poklon paketu za djecu

Ponuda uključuje:
blagdanski ručak ili večeru za četiri osobe u Gostionici Lugarnica
Dodatni popusti koje ostvarujete:
- gratis slatki poklon za djecu sa bombonima i čokoladicama u vrijednosti cca 100kn
- veći broj ljudi može nadoplatiti po istoj cijeni u restoranu
Meni uključuje: obiteljsku platu (1,5 kg mesa, kroketi, povrće), juhu (goveđu / pileću), pomfri, miješanu salatu i kruh za 4 osobe
Ponuda se odnosi na konzumaciju hrane u restoranu
Ponuda se može iskoristiti isključivo subotom i nedjeljom uz prethodnu najavu na navedeni kontakt
Dodatnu konzumaciju hrane i pića možete nadoplatiti u restoranu prema redovnom cjeniku
Besplatan parking
Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrde nije potrebno printati
Rok iskoristivosti ponude: 31.12.2013.
Dolazak je potrebno najaviti 1 dan ranije
Ponuda se smatra iskorištenom ukoliko ste termin rezervirali, a niste ga odjavili minimalno 48h ranije
Radno vrijeme:
pon - sub: 6.30h - 22h
ned: 11h - 18h
Kontakt: 01 2955 909
Adresa: Čulinečka 214
Možete iskoristiti više ponuda na svoje ime
Ponuda Dana  možete poklanjati prijateljima
Juneće šnicle s njokima od kruha

Ako želite zaintrigirati svojim kulinarskim umijećem, pripremite ovaj gurmanski ručak koji možete poslužiti u svakoj prilici.
Blago prepecite nasjeckani luk, podlijte vodom, dodajte nasjeckani češnjak, mrkvu i pancetu nasjeckanu na manje komadiće.
1. Prodinstajte kratko pancetu, stavite šnicle koje ste prethodno istukli, pojačajte vatru, i okrenite ih kad promijene boju s donje strane.
2. Smanjite vatru, začinite po želji (sol, papar, lovorov list, kadulja, origano, bosiljak, pekmez od šljiva), podlijte vodom i vinom te pustite da kuha 30 minuta poklopljeno.
3. Dodajte pasiranu rajčicu i kuhajte još 35 minuta.

Njoki od kruha:
4. Fetice crnog francuskog kruha sa sjemenkama (cca pola francuza) narežite na kockice i kratko prepecite na maslacu.
5. Maknite kruh s vatre, prelijte razmućenim jajima s mlijekom. Čekati oko 10 minuta.
6. Posolite, dodajte brašno i peršin. Sve dobro izmiješajte i oblikujte njoke. Od ove smjese dobije se 14 njoka.
Izvor: Coolinarika.com

Nema komentara:

Objavi komentar