srijeda, 18. prosinca 2013.

Dojke - ultrazvuk i specijalistički pregled u Poliklinici Leder za 179kn umjesto 450kn! Ne budite dio crne statistike i sačuvajte svoje zdravlje

Ponuda uključuje:
ultrazvučni pregled dojki u Poliklinici Leder
Trajanje pregleda: 15 - 20 minuta uključujući i klinički pregled dojki
Pregled pazušnih jama sastavni je dio svakog ultrazvučnog pregleda dojki
Kako se pripremiti za ovaj pregled: nije potrebna nikakva prethodna priprema; za pregled će biti potrebno skinuti odjeću do struka
Ukoliko ste prethodno radili bilo kakve vrste pregleda dojki, poželjno je na pregled donijeti svu prethodnu medicinsku dokumentaciju (uključujući i mamografske snimke)
Pregled je u potpunosti bezbolan
Nalazi su gotovi odmah
Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrde nije potrebno printati
Rok iskoristivosti: do 16.2.2014.
Dolazak je potrebno prethodno najaviti
Ponuda se smatra iskorištenom ukoliko ste termin rezervirali, a niste ga odjavili minimalno 48h ranije
Kontakt:
095 919 25 84
narudzbe@poliklinika-leder.hr
Adresa:
Mladena Kerstnera 16, Velika Gorica
Radno vrijeme:
pon - pet: 16h - 21h
i po dogovoru
Možete iskoristiti 1 ponudu na svoje ime
Ponuda Dana  možete poklanjati prijateljima
Rak dojke najčešća je zloćudna bolest u žena, a gotovo svaka osma žena obolijeva od raka dojke. Svijest o opasnosti od ove kobne bolesti svakim danom raste sve više i vrijeme je da i Vi počnete redovito voditi brigu o svojem zdravlju. 
Ukoliko na vrijeme otkrijete nepravilnosti, mogućnosti za izlječenje se znatno poboljšavaju stoga se svakoj ženi starijoj od 35 godina savjetuje da redovito, minimalno jednom godišnje, učine pregled dojki. 
Velika opasnost ove bolesti je ta što najčešće nema simptome u ranijem stadiju, ali kako karcinom raste, mogu se uočiti neke od ovih promjena: oteklina dojke, promjena veličine ili oblika, promjene bradavica i slično.
Dr. Nikola Ivan Leder:
- specijalist je radiologije sa specijalizacijom završenom u Kliničkoj bolnici Merkur
- ima dugogodišnje iskustvo u radu u sa svim radiološkim modalitetima (röntgen, kompjutorizirana tomografija, magnetska rezonancija, ultrazvuk), te s užim područjem interesa iz ultrazvučne dijagnostike
Ultrazvuk dojke neinvazivna je tehnika pregleda tkiva putem zvučnih valova visoke frekvencije (ultrazvučni valovi) koji prolaze kroz dojku. Ovaj pregled tumač je dobroćudnih promjena u grudima i njihovom razlikovanju od zloćudnih tvorbi.

Nema komentara:

Objavi komentar