utorak, 4. veljače 2014.

Hotel Holiday - 4 bogata slijeda za dvoje u Taverni Grič - eksplozija okusa za 249kn! 20% popusta na butelju vina i 20% popusta pri sljedećem dolasku

Ponuda uključuje:
ručak ili večeru u 4 slijeda za dvije osobe u Restoranu Taverna Grič (Hotel Holiday)
Dodatni popusti koje ostvarujete:
20% popusta na butelju vina prilikom korištenja ponude i 20% popusta na prvu buduću konzumaciju hrane i pića (iskoristivo do 25.4.2014.)
Klikom na KUPI birate:
Meni 1 - Eksplozija okusa za 249kn ili
Meni 2 - Romantična rapsodija za 249kn
Oboje možete odabrati isti ili svatko različiti meni
Ponuda se odnosi na konzumaciju hrane u restoranu
Dodatnu konzumaciju možete nadoplatiti u restoranu prema redovnom cjeniku
Besplatan parking
Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrde nije potrebno printati
Rok iskoristivosti: do 31.3.2014.
Dolazak je potrebno najaviti
Moguće je iskoristiti više ponuda po jednom stolu
Ponuda se smatra iskorištenom ukoliko ste termin rezervirali, a niste ga odjavili minimalno 48h ranije
Kontakt:
01 349 6621
099 253 1970
info@hotel-holiday.hr
Adresa:
Jankomir 27, Zagreb
Radno vrijeme Taverne:
pon - ned: 7h - 23h
Možete iskoristiti 1 ponudu na svoje ime
Ponuda Dana najnovije ponude  možete poklanjati prijateljima
Taverna Grič u svom ugodnom i prepoznatljivom rustikalnom stilu već dugi niz godina oduševljava svoje goste jednostavnim pristupom domaćoj hrvatskoj i mediteranskoj kuhinji.
Ukusni i bogati meni u Taverni Grič by chef Marko Mikulčić
Eksplozija okusa 

Juha: 
- krem juha od cvjetače i brokule sa prženim bademima
Toplo predjelo: 
- tagliatelle u umaku od pesta i pršuta
Glavno jelo: 
- pileći file u umaku od gorgonzole i zelenog papra
- svinjski medaljoni u košuljici od bosiljka i pancete
Prilozi: 
- kroketi od svježeg sira
- poširano povrće na maslacu
Desert: 
- čokoladna fantazija (čokoladna kocka sa šlagom i preljevom od jagoda)

Romantična rapsodija 

Juha
- krepka riblja juha sa žilijen povrćem i kozicama
Toplo predjelo
- fuži na istarski
Glavno jelo
- pileći file gratiniran feta sirom i crnim maslinama
- svinjski odrezak u umaku od suhih šljiva i brusnica
Prilozi
- poširano povrće na maslacu
- široki rezanci
Desert
- slatka fantazija (Rafaello kocka u umaku od šumskog voća)

Nema komentara:

Objavi komentar