dvije porcije lasagna u Pizzeriji Poma
Vi birate koje su Vam lasagne draže
- lasagne Bolognese: mljeveno meso, rajčica, začini ili
- lasagne Poma: mljeveno meso, domaća panceta, rajčica, začini
Parking je osiguran i besplatan
Ponuda se odnosi na konzumaciju hrane u restoranu
Moguća je nadoplata za piće i svu dodatnu konzumaciju
Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrde nije potrebno printati
Rok iskoristivosti: do 5.3.2014.
Rezervacija stola nije obavezna, ali se preporučuje dan ranije
Ponuda se smatra iskorištenom ukoliko ste termin rezervirali, a niste ga odjavili minimalno 48h ranije
Radno vrijeme:
pon - čet: 10h - 23h
pet - sub: 10h - 24h
ned: 12h - 23h
Kontakt:
01 8890 719
01 8890 108
Adresa:
IV. maksimirsko naselje broj 21
Možete iskoristiti 1 ponudu na svoje ime
Ponuda Dana najnovije ponude možete poklanjati prijateljima
Kako spremiti sočne lasagne s mesom
U veću posudu stavimo ulje i na njega dodamo na sitno narezani crveni luk te naribanu mrkvu,
malo posolimo te dinstamo uz tu i tamo lagano odlijevanje vodom.
Kad se luk skoro raspao dodamo mljeveno meso, posolimo ga i povegetimo, popaprimo i dodamo lovorov list i dinstamo uz često miješanje.
Kad je meso dinstano dodamo koncentrata rajčice ili izmiksanu limenku pelata.
U deblji pleh u kojem ćemo slagati lazanje namočimo vodom i na njega posložimo kore lazanja te na kore bešamel, pa bolonjez, pa kore bešamel, bolonjez, kore, bešamel, bolonjez i nakraju završiti s lazanjama koje treba preliti bešamelom i staviti ribanog sira (podravec, gauda) te u pećnicu na 175°C oko 30 - 40 minuta dok ne dobiju lijepu zlatno - žutu boju.
Izvor: Brzirecepti.com
Nema komentara:
Objavi komentar