srijeda, 29. siječnja 2014.

Fizikalna terapija - specijalistički pregled, dijagnostika i 5 terapija za 249kn! Riješite se bolova i uklještenja uz stručnu pomoć

Ponuda uključuje: specijalistički pregled, dijagnostiku i 5 fizikalnih terapija u Centru za manualnu medicinu i fizikalnu terapiju
Nakon pregleda i dijagnostike terapija se izvodi na određene dijelove tijela:
- terapija protiv glavobolje, vrtoglavice, mučnine (uključuje kiropraktiku vrata, UZ, laser, elektroterapiju s vakum masažom, refleksologiju trigger točaka)
- terapija za vratni i torakalni dio kralježnice (uključuje kiropraktiku vrata i torakalnog dijela, UZ, laser, masažu područja, elektroterapiju s vakum masažom)
- terapija hernija, išijas, lumbago, uklještenja
Trajanje terapije: 45 min
Terapiju i pregled izvodi: specijalist kiropraktike i magistar fizioterapije Mišo Doroslovac
Njegov životopis pogledajte ovdje
Dobit ćete punu terapiju koja odgovara Vašim tegobama uz pregled i anamnezu bolesti
Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrde nije potrebno printati
Rok iskoristivosti: do 29.3.2014.
Obavezna rezervacija termina telefonom 3 dana ranije
Ponuda Dana  se smatra iskorištenom ukoliko ste termin rezervirali, a niste ga odjavili minimalno 48h ranije
Radno vrijeme:
pon - pet: 8h - 20h
sub: 8h - 12h
Kontakt:
091 455 4458
mdoroslo@yahoo.com
Adresa: Nad lipom 13
Možete iskoristiti 2 ponude na svoje ime
Prijateljima možete pokloniti 2 ponude
Bolovi u vratu vrlo su česta pojava, a osnovni im je razlog moderan način života, predugo sjedenje i rad u nepravilnim prisilnim položajima tijela.
U tim položajima glava je nagnuta prema naprijed što napreže ili opterećuje stražnju stranu vrata gdje se nalaze mišići, tetive, zglobne sveze, mali zglobovi i međukralježničke pločice ili diskovi.
Još neki od uzroka tegoba su životna dob, prekomjerna tjelesna težina, neuravnotežena prehrana, pušenje, osteoporoza i sl. 
Bol u leđima, osjećaj umora, jutarnja ukočenost, probadanje, trnci u prednjem, stražnjem ili bočnom dijelu noge i grčevi postali su Vaša svakodnevica? 
Osjećate se donekle dobro dok hodate, ali problem nastaje čim stanete? 
Centar za manualnu medicinu i fizikalnu terapiju već dugi niz godina radi upravo s ovakvim problemima i izvodi fizikalne terapije kombinirajući razne metode kako bi spriječili bolove u kralježnici, leđima i vratnom dijelu. 
Zato poradite na svome zdravlju još danas. Uz stručno vodstvo možete se riješiti svih nesnosnih bolova koje trpite već duže vrijeme.
Neka vam zdravlje bude na prvom mjestu!


Nema komentara:

Objavi komentar