četvrtak, 16. siječnja 2014.

Maredo grill - bogata večera uz tamburaški sastav ili obilan ručak za dvoje od 55kn! Uživajte u mesnoj plati za dvoje u poznatom zagrebačkom restoranu

Ponuda uključuje:
večeru uz tamburaški sastav ili ručak za dvije osobe u restoranu i noćnom klubu Maredo grill
Klikom na kupi birate jednu od dvije ponude:
- ručak za 2 osobe
(plata „Maredo grill“ mala) ili
- večeru za 2 osobe
(plata „Maredo grill“ mala)
Ponuda za ručak može se iskoristiti svakim danom u terminu od 12h do 18h
Ponuda za večeru može se iskoristiti ponedjeljkom, utorkom, srijedom ili četvrtkom od 18h, pri čemu jedino srijedom možete uživati uz tamburaški sastav „Prava Stvar“
Plata uključuje: 6 ćevapa, 1 šiš ćevap, 1 ražnjić, 1 pljeskavicu, 1 mesni uštipak, 1 iskošteni pileći batak, 1 pileća prsa, 1 vješalicu i prženi krumpir kao prilog koji je uključen u cijenu plate
Možete kupiti 3 ponude na svoje ime
Možete pokloniti 5 ponuda prijateljima
Za jednim se stolom može spojiti maksimalno 5 potvrda (10 osoba)
Tamburaški sastav „Prava Stvar“ nastupa od 22h
Ponuda se odnosi na konzumaciju hrane u restoranu
Piće nije uključeno u cijenu
Dodatnu konzumaciju jela i pića možete nadoplatiti u restoranu prema redovnom cjeniku
Restoran ima otvorenu terasu i dječje igralište
Rezervacija termina obvezna nakon kupovine minimalno 24h ranije na 099 4574 000
Rezervacija se vrši sukladno popunjenosti kapaciteta
Ponudu koristite uz predočenje potvrde
Ponuda se smatra iskorištenom ukoliko je korisnik rezervirao svoj termin, a nije došao ili nije otkazao svoj dolazak minimalno 6 h ranije
Ponuda Dana facebook  možete koristiti do 15.3.2014.
Radno vrijeme:
pon, uto, čet: 12h - 23h
sri, pet, sub: 12h - 04h
ned: 12h - 17h
Kontakt:
01 5555 553
099 4574 000
info@maredogrill.com
Adresa:
Florijana Andrašeca 14
Restoran i noćni bar Maredo grill
koncipiran je kao restoran sa tradicionalnim jelima u moderno uređenom ambijentu koji je osmislio renomirani arhitekt Ante Vrban. 
Restoran i noćni bar Maredo Grill Vas poziva da probate vrhunski roštilj u centru gradu koji za Vas spravljaju certificirani kuhari iz inozemstva , te da uživate uz svirku najboljih tamburaša uživo. 
Uz roštilj na drveni ugljen svakodnevno u ponudi možete naći i gotova jela kao što su rižoto od kozica, salata od mozzarele i šampinjona, pljukanci sa biftekom, teleći grenadini, file orade na kremi od komorača, i još mnoga ukusna jela iz bogatog jelovnika. 
Restoran i noćni bar Maredo Grill, smješten u neposrednoj blizini Ciboninog tornja te mnogih drugih poslovnih tornjeva eminentno je mjesto brojnih poslovnih ljudi tijekom tjedna ; dok se SRIJEDOM i vikendom mirni restoran pretvara u glavno mjesto za zabavu. 
Svake srijede zabavlja Vas tamburaški sastav ''Prava Stvar'', a svakog vikenda tamburaški sastav ''Maredo band''. 
Želite li uživati u vrhunskom roštilju za ručak ili pak u nezaboravnom noćnom provodu, uputite se u restoran i noćni klub Maredo grill.
Ako ste ljubitelj mirnijeg ručka, vrhunske okuse roštilja možete isprobati svakim danom između 12h i 18h, a ukoliko više volite noćni život rezervirajte termin večere u srijedu i uživajte uz tamburaški sastav „Prava Stvar“ koji nastupa od 22h, a zabava traje sve do 04h!
Rezervirajte termin već danas i uvjerite se da je restoran i noćni klub „Maredo grill“ jedno od vodećih mjesta gastronomije i noćnog provoda!


Nema komentara:

Objavi komentar