utorak, 9. studenoga 2010.

59% popusta na power plate trening – vježbajte kraće a izgledajte odlično, isprobajte power plate trening za samo 49 kn umjesto 120 kn


Savršenstvo u trenu :)

Lako je Cindy Crawford izgledati tako dobro u svojim godinama kada ima osobnog trenera, koji joj određuje prehranu, vježba s njom i dovodi ju do savršenstva. Jeste li to stvarno mislili kada ste rekli ili je to bilo samo opravdanje za Vaš ne baš tako savršen izgled? Mi smo Vas shvatili ozbiljno i pružili Vam priliku za nešto još bolje i učinkovitije od osobnog trenera, a to je power plate trening uz trenera. Dajemo Vam priliku da počnete, isprobate i uvjerite se u učinkovitost power plate treninga u BODY VIBE power plate studiju , a na Vama je da nastavite s treninzima i svoje tijelo dovedete do savršenstva, što ćete sigurni smo i učiniti:)

Znamo mi da Vi ne jedete puno, i kao i Vi uistinu ne razumijemo odakle taj višak kilograma. No, što je tu je. Kako god da je došao morate ga se riješiti. Garantiramo Vam da će Vam nakon power plate treninga iduće godine kada se skinete u Vaš omiljeni bikini zavidjeti i vrhunski modeli. Ova vodeća vibracijska sprava idealno je prilagođena ljudskom tijelu, Vi za izvođenje vježbi ulažete jednako ili čak manje napora, a Vaši mišići rade više, zbog toga vremenski radite kraće a izgledate bolje nego ikada. Nismo li Vam rekli da ćete biti oduševljeni?

Nema komentara:

Objavi komentar