ponedjeljak, 15. studenoga 2010.

60% popusta na šišanje, bojanje, njegu kose, masažu vlasišta i fen frizuru - platite samo 139 kn umjesto 350 kn + gratis 10 min solarija

Kosjenka :)

„Jedne lijepe ljetne noći čuvali konjari na livadama konje. Čuvali, čuvali, a napokon zaspali. Kad oni zaspali, doletjele sa oblaka vile, da se malo poigraju sa konjima po vilinskom običaju. Uhvatila svaka vila po jednog konjica, sjela na njega pak ga šiba svojom zlatnom kosom i tjera ga uokrug po rosnoj travi.“ Poznate su Vam priče o vilama i njihovoj prekrasnoj kosi, i uvijek ste razmišljali kako bi bilo divno imati divnu kosu kao ta izuzetno lijepa mitološka bića. Ponuda Dana Zagreb opet će biti Vaša vila i odvesti Vas u Beauty centar Martina po vilinsku kosu :) Vaša će kosa biti lijepa kao kosa najljepše vila, a vi koji ste kupili jahanje u jednoj od prethodnih ponuda, javite nam je li i jaka kao u vila :)

Vaš dragi se još uvijek u polusnu ustaje i prolazi pokraj kupaonice,od prizora mu zastaje dah, vidi vilu kako češlja svoju divnu kosu na izvoru, na to Vi počinjete pjevušiti...i tu čarolije nestaje,on shvaća da ste to Vi iznad kade, doduše kosa Vam je prekrasna kao kod vile, ali Vam glas nije tako milozvučan. :) Bilo kako bilo i on i Vi morate priznati da su u Beauty centru Martina zaista Vašu kosu učinili zadivljujuće lijepom, a uz to ste dobili i gratis solarij, pa ste divna preplanula vila :)

Nema komentara:

Objavi komentar