utorak, 9. studenoga 2010.

ZAGREB: 66% popusta na paket od 5 anticelulitnih tretmana za mršavljenje - skinite masne naslage za samo 799 kn umjesto 2340 kn

Oduzmite im dah :)

Dok mu Vi puni ljubavi pričate kako biste večeras mogli na romantičnu večeru, njegov pogled zadivljeno prati vitku ljepoticu, čija uska crna haljinica naglašava savršeno tijelo. Vama se diže kosa na glavi, a on...on naravno ne razumije što je sada krivo napravio, pa smije valjda gledati, uostalom vidite valjda i sami kako je zanosna. Na to se Vi ljutito ustanete od stola i zaputite se ravno u Beauty salon Pina, kako biste iskoristili izuzetnu priliku da po povoljnijoj cijeni i Vi postanete vitka i zanosna ljepotica :)

Sa Ponudom Dana Zagreb i Beauty salonom Pina, priuštite si paket anticelulitnih tretman koji uključuju tretmane mršavljenje, skidanja masnih naslaga, regulacije težine i obujma, i dajte priči nastavak. Nakon pet ovakvih tretmana nabacite svoju usku crnu haljinicu i ovaj put budite Vi zanosna ljepotica koja će Vašeg dragog ostaviti bez daha, a sve dame koje su nakon što ste Vi prošli i izmamili uzdahe njihovih lošijih polovica također odjurile od stola uputite na stranice Ponude Dana i u Beauty salon Pina :)

Nema komentara:

Objavi komentar