četvrtak, 25. studenoga 2010.

Bon za najam, prodaju ili šivanje vjenčanice, maturalne ili večernje haljine od 1500 kn za 525 kn – kupite više bonova za haljinu iz snova

Dan iz snova u haljini iz snova :)

Sunce se sramežljivo probija kroz oblake, a On stoji u svom savršeno skrojenom odjelu i čeka ženu svog života. Taj lijepi prizor nije ništa u usporedbi sa prizorom koji će on ugledati kada se u prekrasnoj vjenčanici spustite niz stepenice, a za Vama se elegantno ušetaju djeveruše u prekrasnim večernjim haljinama. Zanosna kuma u prekrasnoj toaleti također blista, a do nje Vaša majka i sestre. Vjerojatno su se mnogi pitali što je zajedničko svim tim ženama u prekrasnim toaletama, odgovor kao i uvijek zna Ponuda Dana Zagreb. Sve su svoje prekrasne haljine kupile ili iznajmile u Marry me salonu vjenčanica :) Dakle ako želite kupiti ili iznajmiti prekrasnu vjenčanicu za sebe, večernju haljinu za kumu, djeveruše, majku ili sestre zaputite se u Marry me i po super cijenama imat ćete haljine iz snova, a taj dan čak i ne mora biti sada nego za godinu dana, jer je rok iskoristivosti ove ponude godinu dana :)

Nekim ženama dan iz snova je njihovo vjenčanje, one pak nešto mlađe to još uvijek nemaju u planu, i njima je sada na pameti maturalna zabava. Tu večer one žele zablistati i pokazati da su postale prekrasne mlade žene. Upravo u tome im može pomoći Marry me. Marry me će ispuniti sve Vaše želje i željice, dobit ćete haljinu o kakvoj ste oduvijek sanjali, bilo da Vam treba vjenčanica, maturalna haljina ili večernja haljina, da želite kupiti, iznajmiti ili šivati, u Marry me možete sve. Jednu Potvrdu u vrijednosti od 1500 kn dobit ćete za samo 525 kn, a Potvrda možete kupiti onoliko koliko je potrebno za Vašu haljinu iz snova :)

Nema komentara:

Objavi komentar