srijeda, 24. studenoga 2010.

ZAGREB: 79% popusta na usluge po izboru Frizerskog studija Fis - platite 75 kn za usluge u vrijednosti od 350 kn

Prekrasna kosa :)

Nebrojeno puta ste čuli izreku „Oči su ogledalo duše“ , ono što mnogi od Vas nisu čuli je da je i Vaša kosa ogledalo duše. Kosa reagira na Vašu radost i tugu, raspoloženje i neraspoloženje i sva stanja Vaše duše. Kako pretpostavljamo da niste svi baš super raspoloženi, odlučili smo Vam popraviti raspoloženje super ponudom, a kako nije samo super raspoloženje dovoljno za divnu kosu, vodimo Vas u super frizerski salon. Riječ je naravno o Frizerskom studiju Fis... hm, kao što smo i očekivali, već smo Vam izmamili osmijeh na lice. Još kada Vam kažemo da si možete izabrati usluge po izboru u vrijednosti 350 kn za samo 75 kn, toliko ste raspoloženi da Vam kosa već veselo leprša oko glave :)

Jesu Vam ikada rekli da izgledate kao vještica? A kao vila? Naravno da jesu, ako već nisu drugi sigurno ste se Vi sami puno puta pogledali u ogledalo i poluglasno zaključili „ Kosa mi je užasna, izgledam kao vještica“. Mi imamo rješenje za Vaš problem, vodimo Vas u Fis gdje će od Vas napraviti vilu, a uz to će Vam kosa za razliku od vilinske i prekrasno mirisati. Izaberite usluge po Vašem izboru, i barem jednom si recite „ Izgledam kao vila“ :)


Pogledajte ponudu dana Zagreb: 79% popusta na usluge po izboru Frizerskog studija Fis - platite 75 kn za usluge u vrijednosti od 350 kn

Nema komentara:

Objavi komentar